Hirdetés

The Elder Scrolls Online - stílus és tartalom is lesz a következő DLC-ben

|

Immár a tizenegyedik nagyobb frissítés érkezik a The Elder Scrolls Online-hoz, ami új kihívások mellett néhány korábbi elbaltázott döntésünket is segít helyrehozni.

Hirdetés

Ahogy a Bethesda E3-as sajtókonferenciája alatt mindenki jól hallhatta, a The Elder Scrolls Online-nak még mindig vannak elkötelezett rajongói, akiket egy újabb DLC-csomaggal szeretne lekötni a fejlesztőcsapat. A Shadows of the Hist című frissítés két dungeon mellett rengeteg kozmetikai opciót is hoz a játékba.

Az új négyfős kihívások az argóniaiakhoz kapcsolódnak majd témájukban és a Ruins of Mazzatun és Cradle of Shadows névre hallgatnak. Mindkettőben vár egy normál és egy veterán nehézségi fokozat, amikért természetesen új tárgyakat szerezhetünk jutalmul. Mindez a The Elder Scrolls Online Plus előfizetőknek ingyenes lesz, a mikrotranzakciós modellben pedig 1500 koronát kóstál majd a két Dungeon.

A fejlesztők viszont nem csak az új tartalmakkal szeretnének profitálni a játékból, hanem a frissítés után azt is megengedik, hogy egy kis pénzért megváltoztassuk karakterünk faját, kinézetét, vagy éppen nevét, kvázi visszaküldve őt a karaktergeneráló képernyőre. A korábbi lehetőségeken felül kapunk új hajviseleteket és más díszeket, ráadásul a meglévő cuccainkat is befesthetjük majd. A Shadows of the Hist augusztus 1-jén érkezik meg a The Elder Scrolls Online PC-s verziójába, konzolon pedig augusztus 16-án élesedik és a fentiek mellett is sok más újdonságot hoz majd, amiket ebben a fórumposztban taglalt részletesen a Zenimax.

Ti szoktatok még játszani a TESO-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)