Hirdetés

The Elder Scrolls Online - valaki a gyerekét áldozta volna egy bétakulcsért

|

Érdekes adatokat tudtunk meg a The Elder Scrolls Online-ról és annak bétájáról. Meg arról, hogy hány Big Mac-et eszünk meg naponta.

Hirdetés

Ötmillióan regisztráltak a The Elder Scrolls Online bétájára, ami pont annyi, mint Norvégia lakosságának száma, illetve kétszer annyi, amennyi Big Mac fogy a világon egy nap alatt.

Ehhez hasonló adatok is kiderültek arról az infografikáról, amit a Bethesda tett közzé a minap. Valaki az elsőszülött gyermekét és a bal kezét adta volna egy bétakulcsért, de ezen, mint gyakorlott bétakulcs-osztogatók, nem vagyunk meglepve. A további számokból magáról a játékról tudhatunk meg egyet s mást, például azt, hogy 61 millió tárgy van benne, több mint 40 és félmillió különböző fegyvervariációval találkozhatunk, 10202 NPC várja, hogy szóba elegyedjünk vele, és 32 óra lenne elolvasni az összes játékbeli könyvet. Ha valaki csak Mudcrabek legyilkolásával akarja elérni az 50-es szintet, annak 119050 szerencsétlen rákot kell lekaszabolnia.

Megtudtuk még azt is, hogy a Zenimax Online Studios épületében 8,13 mérföldnyi kábel fekszik, hogy a csapat 162784 csésze, azaz 272 kádnyi, 5 jegesmedvényi vagy 360 pókmajomnyi kávét fogyasztott el 2011 májusa óta. Csodálatos dolgok ezek, remélhetőleg még legalább kétszer ennyi kávé elfogy a játék életpályája során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)