Hirdetés

The Elder Scrolls Online: Summerset - varázslatos helyeken fogunk kalandozni

|

Érkezett egy új trailer az MMO következő kiegészítőjéhez, így kicsit jobban is szemügyre vehetjük az új területet.

Hirdetés

Nemrég bejelentésre került a The Elder Scrolls Online következő nagy tartalmi frissítése, a Summerset, ami a High Elfek otthonába kalauzolja el a játékosokat. Egy friss videóban pedig meg is nézhetjük, hogy fest majd a játék vadonatúj régiója.

Hirdetés

Látványos és változatos helyszínek, valamint izgalmas tennivalók várják majd a kalandorokat a Summerset kiegészítő új területén, ami az eddigi legnagyobb, tartalmi frissítéssel érkező terület lesz. Külön érdekesség, hogy ezt a lenyűgöző helyet a sorozat legelső része, vagyis a The Elder Scrolls: Arena óta nem látogathattuk meg, így biztosan rengeteg rajongó örül majd a kiegészítő megérkezésének.

Az alábbi videónak köszönhetően pedig egy kis ízelítőt kaphattok abból, mi minden vár rátok majd az új területen.

A The Elder Scrolls: Summerset május 21-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra pedig valamivel később, június 5-én érkezik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)