Hirdetés

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - fedezd fel a világot (videó)

|

Tamriel számos lehetőséget tartogat a vándorok számára és most közel tíz percen keresztül nézhetjük, hogy pontosan miért lesz érdemes kipróbálni a konzolokat megcélzó változatot, a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimitedet.

Hirdetés

Két héten belül a játékosok PlayStation 4-en és Xbox One-on is belevethetik magukat a The Elder Scrolls Online MMORPG-be, amit a Bethesda és a ZeniMax nem csupán a fizetési modell megváltoztatásával szeretné kívánatosabbá tenni a konzolosoknak, hanem részletesen prezentálja, hogy miért járunk jól, ha Tamriel hatalmas világának részévé válunk. 

Három, egyetlen videóban egyesített kedvcsinálóval vehetjük szemügyre a tartalmakban gazdag The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited legfontosabb részleteit, elvégre nem mindennapos dolog, hogy egy ekkora volumenű MMO megjelenik a jelenlegi generációs masinákra. A Bethesda olyan szépen összefoglalta az új változat leglényegesebb tudnivalóit, hogy beszéljen helyettünk inkább az alábbi masszív trailer.

Említést érdemel még az új "Quick Chat" rendszer is, amelynek bevezetésével a játékosok választhatnak az előre elkészített mondatokból, hogy gyorsan kommunikálhassanak a többiekkel. Valahogy így képzeljétek el a folyamatot: 

Összesen 22 kifejezés szerepel majd a gyűjteményben induláskor, de egyszerre csak nyolc lehet aktív. A támogatott nyelvek között az angol mellett ott a francia és a német is, valamint a fejlesztők megígérték, hogy a közösség igényeire figyelve később bővítik majd a felhozatalt.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited június 9-én jelenik meg a már említett platformokra. Adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)