Hirdetés

The Elder Scrolls Online - tényleg késik, de a PC-sek jól járnak

|

A Bethesda megerősítette, hogy a The Elder Scrolls Online PlayStation 4-es és Xbox One-os változata késni fog, és azt is tudjuk, hogy miért. A PC-sek és Mac-esek kárpótlást kapnak.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy a The Elder Scrolls Online júniusban jelenik meg újgenerációs konzolokra, de ma reggel felmerült, hogy ez talán mégsem így lesz.

A Bethesda megerősítette, hogy a konzolos verziókkal kapcsolatban rengeteg problémába ütköztek. „Továbbra is dolgozunk az ESO konzolos verzióin, és a fejlesztés folyamatosan halad, de van néhány egyedi, platformspecifikus probléma, amit igyekszünk kijavítani. A rendszerünket a konzolgyártók hálózatába integrálni - amik nem csak a PC-től és Mac-től, de egymástól is különböznek - egy nehéz folyamat. Világossá vált, hogy a konzolos változatok esetében tervezett júniusi megjelenést nem tudjuk tartani. Bár jól haladunk, úgy döntöttünk, hogy még nagyjából hat hónapra van szükségünk a rajongók által várt és érdemelt élmény eléréséhez.” - állt a hivatalos közleményben.
 

A kiadó szeretné kompenzálni a rajongókat, így a PC-s és Mac-es változat birtokosai a játék PS4-es vagy Xbox One-os változatát 20 dollárért vehetik meg digitálisan. Aki még nem vette meg a játékot, de a közeljövőben tervezi, az is örülhet: az ajánlatot mindenki igénybe veheti, aki június végéig beszerez egy példányt belőle, sőt, mindenki átviheti karaktereit a konzolos változatokba azok megjelenésekor.

A The Elder Scrolls Online tesztünk első részét a linken olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)