Hirdetés

The Elder Scrolls Online - így nézne ki az Imperial Edition?

|

Az Amazonra felkerült egy kép a TESO PS4-es gyűjtőijéről. Gyönyörű, fullos, de egyelőre nem hivatalos.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online megjelenése már nincs is olyan messze és éppen tegnap érkezett a jó hír, hogy a PlayStation 4-es verzió majd PS Plus előfizetés nélkül is játszható lesz. Most lehet, hogy itt a gyűjtői is?

Már megint az Amazon. Szemfüles srácok lőtték az alábbi képet a világ legnagyobb online boltjából. A The Elder Scrolls Online Imperial Edition nem csak egy szép gyűjtői dobozban érkezik, de rengeteg játékbeli mütyür is jár hozzá - ha hihetünk a képnek.

A játékosok kapnak egy szép fehér pacit, a Rings of Mara-t, egy petet és Imperialként játszhatnak akármelyik szövetségben. A TESO-ban a végcélunk az lesz, hogy uralkodóvá váljunk és a világ olyan részekre van bontva, amikbe normál esetben fajspecifikus a belépés. Ezek mellett az Imperial Editionhöz jár még egy 12"-es  Molag Bal szobrocska, egy illusztrált útmutató és Tamriel térképe is.

A kép csak a PlayStation 4-es verziót mutatja, ezért nem tudjuk, hogy a The Elder Scolls Online Imperial Edition vajon más platformokra is megjelenik-e majd. Persze a hitelességéről sem vagyunk egyelőre meggyőződve, mert a hivatalos oldalon nem írnak semmit a Collerctor's Editionről. Ha megtudunk valamit, azonnal szólunk.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)