Hirdetés

Skyrimbe jönnek a vámpírok a The Elder Scrolls Online következő kiegészítőjében

|

Ismét egy több fejezetből álló kalanddal készül a ZeniMax, melynek első része hamarosan megérkezik.

Hirdetés

Azért is lehet érdemes kipróbálniuk a rajongókat a The Elder Scrolls Online-t, mert az MMO-ban a Bethesda világának olyan szegleteibe is ellátogathatunk, amelyekben még egyáltalán nem vagy csak nagyon régen járhattunk. Néhány hónap múlva például ismét körülnézhetünk a Nordok otthonában, bár az utazás nem lesz éppen a legkellemesebb élmény.

Hirdetés

Nemsokára kezdetét veszi a The Dark Heart of Skyrim nevezetű kaland, aminek keretén belül megkapjuk a Greymoor nevű kiegészítőt. A megvásárlásával elérhetővé válik a játékban Skyrim nyugati része, ahol nem túl barátságos vámpírokkal kell majd megküzdenünk. A ZeniMax szerint ez lesz a játék eddigi legnagyobb területe, szóval értelemszerűen bőven találunk majd tennivalót, és a küldetésekkel sem fogunk egyhamar végezni.

A kaland egyébként nem a kiegészítővel, hanem a márciusban érkező Harrowstorm DLC-vel veszi kezdetét. Ezt követi május 18-án a Greymoor PC-s megjelenése, június 2-án pedig PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezik az új fejezet. Később pedig még két DLC-t fogunk kapni a The Dark Heart of Skyrim részeként, amelyekről egyelőre még nem beszéltek a fejlesztők.

Ti játszotok még a The Elder Scrolls Online-nal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)