Hirdetés

The Elder Scrolls Online, LEGO: The Hobbit - 2014. áprilisi játékmegjelenések

|

Kezdetét veszi a The Elder Scrolls Online remélhetőleg hosszú útja, jön az Xbox 360-as Titanfall és a PC-s Dark Souls II és belevetjük magunkat a világbajnokságba a 2014 FIFA World Cup Brazillal.

Hirdetés

Akármennyire is örülnénk egy Uncharted Kartingnak vagy egy Alien Wake-nek, a tegnap felkerült megjelenéses cikkben szereplő játékok egyike sem jön idén áprilisban. Ugyanakkor lesz sok más, viszont még így sem mondhatni, hogy április lenne az év legerősebb hónapja, most inkább a különböző rétegek kapnak egy-egy csemegét maguknak, és nem a hardcore gamerek. Mindenesetre senki nem fog unatkozni, nézzétek meg az ehavi kínálatot, holnap pedig gyertek vissza a kézikonzolos és mobilos megjelenések listájáért!

Ragnarok Odyssey Ace - április 1. - PlayStation 3

Nem telhet el hónap Japánból importált RPG nélkül, és ez nagyon rendben van így. Most a Ragnarok Online univerzumán alapuló Ragnarok Odyssey Ace érkezett Európába, ami annyiban különbözik az alap Ragnarok Odyssey-től, hogy minden megjelent DLC-t, új ellenfeleket, új egy- és többjátékos dungeonöket, átdolgozott kezelőfelületet és játékmenetet, valamint a befejezés után egy extra epizódot tartalmaz. 

Goat Simulator - április 1. - PC

Kecskeszimulátor. Vedd meg, játssz vele, soha ne hagyd abba.

Batman: Arkham Origins Blackgate Deluxe - április 2. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U

Mostanában divat lett kézikonzolos játékokat asztali konzolokra és PC-re átültetni, de eddig egyik ilyen porttal sem voltunk maradéktalanul elégedettek. A Deluxe Edition ma debütált, és új pályákat, új ellenfeleket, nehézségi szinteket, öltözékeket és szebb látványt hozott. 

The Elder Scrolls Online - április 4. - PC, Mac

Eljött ez a nap, megéltük egy új havidíjas MMO születését. A Bethesda és a Zenimax nagyot vállal a The Elder Scrolls Online-nal, a havidíjas modellbe sokan belebuktak már, de a játéknak minden esélye megvan a sikerre. És mivel maga a franchise ekkora rajongótáborral rendelkezik, sajnos a bukásra is. Több kör béta után pénteken elkezdődik a TESO pályája, nem sokára mi is megmondjuk, szerintünk jelenleg milyen, hónapok múlva pedig meglátjuk, sikerült-e befutnia, vagy a fejlesztőknek free-to-playre kell váltaniuk. De akkor már nem lenne ugyanolyan.

The Wolf Among Us Episode 3 - A Crooked Mile - április 8. és 9. - PC, Mac, Xbox 360, PlayStation 3

Ahogy annak lennie kellett, a harmadik résszel folytatódik a Telltale jelenleg futó sorozatainak egyike. A The Wolf Among Us harmadik epizódjában, az A Crooked Mile-ban folytathatjuk Bigby Wolf nyomozását. A sztoriról nem szeretnénk sokat elmondani, akik már játszották az előző két epizódot, nézzék meg az alábbi trailert, a többiek viszont óvakodjanak tőle, enyhény spoileres.

Strike Suit Zero: Director’s Cut - április 9. - PlayStation 4, Xbox One

A jövő héten Strike Suit Zeróval folytatódik az előző generációs játékok jelenlegi generációs platformokra költöztetése. Amellett, hogy a Director's Cut hozza a kötelezőket (újraterveztek majd' minden hajómodellt), tartalmában nem kínál többet. Egyébként érdekesség, hogy Xbox One-on ez az első az ID@Xbox keretében megjelenő játék, úgyhogy így tekintsetek rá.

Max: The Curse of Brotherhood - április 9. és 15. - PC, Xbox 360

Miután Xbox One-on nem aratott osztatlan sikert, a rend kedvéért azért PC-re és Xbox 360-ra is megjelenik a Max & the Magic Marker nevű mobilos játék újragondolt változata. A játékidő jelentős részében platformokon kell ugrálnunk, de a feladványok megoldásához kreativitásra és különböző erőkre van szükség. Jópofa.

Titanfall - április 11. - Xbox 360

A Titanfall PC-n és Xbox One-on is sikeres, de az Xbox 360-as változat még csak álldogál a jelre várva. A Bluepoint Games által gondozott port elvileg pontosan ugyanazt kínálja, mint a next-gen verziók, csak kevésbé lesz szép. Ezalatt azt értsétek, hogy felbontása még a 720p-t sem éri el, az fps pedig 30 körül mocorog. Kíváncsiak vagyunk rá, de nem azért, amiért a többi játékra.

Kinect Sports Rivals - április 11. - Xbox One

Bár az Xbox One még pár hónapig nem lesz hivatalosan kapható Magyarországon, a rend kedvéért megjegyezzük, hogy jön a Kinect Sports Rivals, avagy az első olyan játék, ami tényleg megmutathatja, mire képes az új mozgásérzékelős kamera. És persze partyban is lehet vele tarolni.

LEGO: The Hobbit - április 11. - PC, Mac, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Wii U

A The Lego Movie Videogame után máris itt a következő LEGO játék, ami a Hobbit filmtrilógia első két részét gyúrja egybe (a There and Back Again vagy DLC-ként, vagy külön játékként jön). A játékmenet a szokásos, csak a karakterek mások, aki játszott már életében LEGO játékkal, azt nem fogja meglepetésként érni, amit kap.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn - április 14. - PlayStation 4

Meglepően jól sikerült a Final Fantasy XIV újraindítása (eltekintve a kezdeti kellemetlenségektől),  most pedig megnézhetjük, hogy PlayStation 4-en is sikeres lehet-e az MMO. Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy egyáltalán bármilyen MMO képes lehet-e lekötni a konzolos játékosokat hosszútávon, de ehhez még több vetélytárs kell.

War of the Vikings - április 15. - PC

A Paradox Interactive és a Fatshark a War of the Roses után most a vikingekhez nyúl (nem úgy), egyetlen karakter bőrében harcolhatunk a vikingek és a Saxonok oldalán. Több játékmód, három kaszt, megannyi más érdekesség vár mindenkit, de ha kipróbáljátok, mindenképp vegyetek részt egy 64 fős ütközetben. Legalábbis próbáljatok meg ilyen népes szervert találni. Aki nem bírja ki tizenötödikéig, Early Accessben már most is befizethet rá.

Moebius: Empire Rising - április 15. - PC, Mac

A közösségi kalapozás egy újabb eredményével találkozhatunk áprilisban. A Pinkerton Road Stido Jane Jensen közreműködésével készíti el a Moebius: Empire Risingot, ami Malachi Rector, egy antik kereskedő történetét meséli el. Őt bérli fel Amble Dexter, a milliárdos, akinek események sorozata és után kell nyomoznia, és ezeket dokumentálnia. Később Linuxra és mobilokra is jön, most a PC-s és Mac-es változattal kell beérni.

Trials Fusion - április 16. és 18. - PC, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Imádjuk a Trials sorozatot, az Evolutionbe is felbecsülhetetlen mennyiségű és értékű időt öltünk. Most jön a Trials Fusion, ami alapjában megegyezik z elődökkel, de egy futurisztikus világban jászódik, új trükköket és közösségi szolgáltatásokat hoz, illetve ez lesz az első olyan Trials játék, ami egyszerre több platformra is megjelenik. Április 16-ától a digitális, 18-ától a next-gen dobozos változatokat is kereshetitek.

 

2014 FIFA World Cup Brazil - április 17. - Xbox 360, PlayStation 3

Idén is lesz FIFA világbajnokság, úgyhogy idén is jön egy játék, amiben sokan már most csalódtak. Pedig az EA Sports csak biztosra akar menni, és csak azokra a platformokra adja ki a 2014 FIFA World Cup Brazilt, amiken egyáltalán van közönsége. A többi FIFA játékos a FIFA 14-hez kap majd csomagokat, ezek részleteit egyelőre nem ismerjük. Hogy megéri-e majd a külön a világbajnoksághoz készített játékot megvenni, azt meglátjuk a hónap közepén.

Dark Souls II - április 25. - PC

A Dark Souls II kegyetlen, akármilyen platformon is játsszuk, és ez elég is ahhoz, hogy a rajongók elégedettek legyenek - gondolná az egyszerű ember, de a grafika miatt azért ment a sárdobálás. Viszont ez részletkérdés, a Dark Souls II játékmenet terén azt hozta, amit vártunk tőle, PC-n pedig (mint minden játék), úgy ez is szebb lesz. Állítólag. Meglátjuk.

NES Remix 2 - április 25. - Wii U

Hogy a Wii U-soknak se kelljen a megjelenések címek között turkálni valami újdonságért, a Nintendo folytatja régi játékai újrakiadását. A NES Remix 2-ben az Ice Hockey, a Wario's Woods, a Zelda II: The Adventure of Link, a Super Mario Bros. 2, a Super Mario Bros. (Lost Levels), a Super Mario Bros. 3, a Dr. Mario, a Kirby's Adventure, a Kid Icarus, a Punch-Out, a Metroid és a NES Open Tournament Golf található, és ez a 12 játék így együtt 15 dollárba kerül. Persze mindegyikhez hozzáadtak valamit, biztos ami biztos.

JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle - április 25. - PlayStation 3

Japánból bizony nem csak JRPG-k jönnek Európába, de verekedős játékok is. A JoJo's Bizarre Adventure nevű manga alapján készült All Star Battle-ben több mint 40 karaktert ugraszthatunk egymásnak mind a nyolc jelenlegi történetvonalból. Elég ha annyit megjegyeztek, hogy manga ihlette, verekedős játék, és a JoJo's Bizarre Adventure kedvelőinek kötelező vétel, ha szeretnének összeverni egy számukra unszimpatikus karaktert.

Daylight - április 29. - PC, PlayStation 4

Úgy volt, hogy április elején jön, de a procedurálisan generált pályák miatt április végére halasztották a PC-s és PS4-es horror megjelenését, amiben minden végigjátszás más élményt nyúlt, de társunk végig csak egy okostelefon lesz. Meg amit felveszünk a földről.

Child of Light - április 30. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Wii U

A Ubisoft egy csodálatos dolgot hozott létre a UbiArt keretrendszer megteremtésével, és ha már a Rayman Originsnél és a Rayman Legendsnél sikerült gyönyörű környezetet alkotni, felhasználják valami újnál is. A Child of Lightban egy kisgyermek, Aurora szerepében kell bolyonganunk, hogy visszaszerezzük az Éjszaka Királynője által ellopott Napot, Holdat és a csillagokat. Hamarosan bővebben is írunk róla.

2014. május játékmegjelenések:

The Amazing Spider-Man 2 - május 2. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Wii U

Bound by Flame - május 9. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Killer is Dead - május 9. - PC

Drakengard 3 - május 21. - PlayStation 3

The Incredible Adventures of Van Helsing II - május 22. - PC, Mac

Tropico 5 - május 23. - PC

Wolfenstein: The New Order - május 23. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Watch Dogs - május 27. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One (Wii U később)

Mario Kart 8 - május 30. - Wii U

Frissítés 1: Ma érkezett a hír, hogy a The Incredible Adventures of Van Helsing II megjelenése májusra csúszott, valamint bejelentették a The Wolf Among Us Episode 3 megjelenési dátumát is. Ennek megfelelően módosítottuk a cikket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)