Hirdetés

The Elder Scrolls Online - tűzről pattant menyecske

|

Egy rövidke kis trailer videóban bemutatásra került a Flame Atronach, egy tüzes démon, ami még okozhat nekünk fejfájást a jövőben.

Hirdetés

Az alábbi The Elder Scrolls Online videóban láthatjuk, amint három Flame Atronach is rémálommá teszi szegény hősünk életét.

A Flame Atronachok tűzlabdát dobálnak, ami még egy esetében nem is lenne olyan nagy baj, de három ellen már komoly ügyesség kell ahhoz, hogy a tűzlabdákat elkerülve sikerüljön néha egy-egy csapást rájuk mérni.

Hősünk egy kalapáccsal és egy baltával operál, talán ez is az oka, hogy végül holtan esik össze, pontosabban szét... Mágiával szerintünk több esélye lett volna, de hát kinek a pap, kinek a wizard.

A The Elder Scrolls Online megjelenése 2014-ben várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Bár a megjelenés még odébb van, azt már tudjuk, hogy sok "DLC"-re készülhetünk.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)