Hirdetés

The Elder Scrolls Online - jönnek a fizetős boostok

|

Hamarosan eltörlik a The Elder Scrolls Online kötelező havidíját, ezzel együtt pedig megnyílik az út a mikrotranzakciós lehetőségek és fizetett boostok előtt is.

Hirdetés

A Bethesda még január végén jelentette be, hogy márciustól nem kell havidíjat fizetni a bukdácsoló The Elder Scrolls Online-ért, így a szerverek a jövőben a Guild Wars 2 mintájára üzemelnek majd tovább. A játékosoknak ezután lehetősége nyílik előfizetni különböző csomagokra, de semmi sem lesz kötelező.

A játékot fejlesztő Zenimax most bejelentette, hogy az átállással együtt megérkezik a Crown Store is, ahol valódi pénzért vásárolhatunk majd különböző, tulajdonságaikban nem, csak külsejükben előnyösebb itemeket (hátasok, jelemezek, háziállatok) és különböző potionöket is. Ezek hasonlóan működnek majd a játékban egyébként is beszerezhető változatokhoz, és bár valamivel gyengébbek lesznek a játékosok által készített adagoknál, nemcsak a karakterek stamináját, hanem az életerejüket, vagy tapasztalati pontjaikat is megdobják egy kicsit.

A játékosok eldönthetik, hogy rögtön bevásárolnak-e néhány ilyen üvegcsét, vagy inkább kifarmolják azok árát a játékban és egy vendortól vagy másik játékostól szerzik be a boostokat. Ha valaki  továbbra is előfizető marad, minden hónapban kap majd 1500 koronát, amit a Crown Store-ban költhet el. 

A fejlesztők megjutalmazzák a legnagyobb rajongókat, így ha valaki legalább 9 hónapja előfizető, akkor a Mask of Cheerful Slaughter kosztümmel lesz gazdagabb, míg ha több mint 300 napot fizetett már ki, akkor egy Striped Senche  hátas lesz a jutalma. A júniusban induló Xbox One-os és PS4-es változatok sem igényelnek majd előfizetést, azonban mivel online játékról van szó, PS Plus vagy Xbox Live Gold tagság kelleni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)