Hirdetés

The Elder Scrolls Online: Wolfhunter - alig kell már várni rá

|

Új területekkel és ellenfelekkel bővül a Bethesda MMO-ja, a következő kiegészítő megjelenése napokra van.

Hirdetés

Nem lehet azt mondani, hogy a fejlesztők elhanyagolják a The Elder Scrolls Online-t, hiszen nemrég egy nagyobb kiegészítővel bővült a játék, de már a közeljövőben érkező újdonságokról is megtudtunk egy-két részletet. 

Hirdetés

A Wolfhunter DLC-ben a játékosok meglátogatják majd a Moon Hunter Keepet, hogy megküzdjenek Vykosával, de Hircine birodalmába, a Hunting Grounds-ba is ellátogathatnak majd vérfarkasokat ölni.

A DLC augusztus 13-án érkezik meg PC-re, 28-án pedig PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A QuakeCon 2018-on egy vadonatúj trailert is kaptunk hozzá.

Idén érkezik a Murkmire DLC is, ami az argonianok otthonába, Black Marsh-ba kalauzol majd el bennünket, és elmagyarázza, miért furák. A tervek szerint idén ősszel jelenik meg.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)