Hirdetés

The Elder Scrolls Online - konzolokra is megjött a legújabb frissítés

|

Rengeteg változást hozott az új frissítés. Több zónát is átalakítottak, változott a párbajozás, és a dungeonok nehézségi szintjeit is rendbe rakták.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online hatalmas ingyenes frissítést kapott Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A csomag egy meglehetősen tekintélyes listát ad hozzá a változások sorához, ami a közelmúltban történt Tamriel világában.

A játékosok ezentúl szabadon fedezhetnek fel bármilyen zónát szinttől és szövetségektől függetlenül. Ezzel együtt lehet, hogy új közösségi funkciókba is belefuttok az Alliance rendszer korlátainak eltávolításával.

Mostantól a játékosok bárhol kihívhatják egymást (Cyrodiillen kívül) barátságos viadalokra, vagy akár együtt is kalandozhatnak az átrendezett zónákban, amiket úgy alakítottak át, hogy azokon egyedül és csapatban is találhassanak maguknak megfelelő kihívást.

A Dungeonok mindegyikében van már normál és veterán nehézség, melyek teljesen különállnak a sztori módtól. A frissítés óta mindenki mehet együtt kizsákmányolni a katakombákat, akkor is, ha eltérő szinten vannak. A játékosok a saját szintjüknek megfelelő tárgyakat kapnak majd.

A Craglorn zónát most már egyedül is célba vehetitek, és egyébként a loot táblákat is átalakították, így egyes zónákban is összeszedhetitek a szükséges felszereléseket. Az átalakítások célja, hogy minden játékos teljesen szabadon kalandozhasson, és ez úgy néz ki, hogy bejött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)