Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - így csinálj belőle next-gen játékot

|

Túlzás lenne lélegzetelállítóan csodálatosnak nevezni a Skyrimet, de azért nem nézett ki rosszul. Most viszont könnyen még szebbé teheted.

Hirdetés

Újabb Skyrim modra bukkantunk, most az értelmesebb fajtából. Se táncoló alsógatyás emberek, se Thomas, a gőzmozdony, csak szimpla gyönyör.

Néhány modder beállításokkal szórakozgatott, különböző configfájlokat hozott létre, mígnem sikerült egy olyan kombinációt összerakniuk, amivel a Skyrimet simán el lehetne adni next-gen játéknak. Az ő fórumukon megtekinthetitek, hogy hol tartanak, de ha ti is szeretnétek egy gyönyörű világba visszatérni, akkor a ma megjelent mod nektek szól. Egy ZeroKing nevű modder készítette, és segítségével a BlurShiftet, a Sharpen, a Vibrance, a LumaSharpen, a Noise és a Black Levels szinteket állítgathatjátok szabadon. A mod maga innen tölthető le, és ENB presetben kell használni, ami azt jelenti, hogy először egy GUI funkciót támogató ENB-t kell telepíteni (például ezt), majd az effect.txt fájlt bemásolni annak mappájába. A játékon belül a shift+enterrel tudjátok előhozni az ENB GUI-t.
 

Nálatok hogy működött? Vagy szerintetek elég szép maga a játék is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)