Hirdetés

The Elder Scrolls Skyrim: szabadon szárnyalni a táj felett

|

A játék megjelenése után a modderek is nekiláttak, hogy saját elképzeléseiket hozzáfaragják.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim máris megihlette a moddereket, akik keményen dolgoznak azon, hogy plusz tartalmakkal bővítsék a játékot. Mi is hírt adtunk a pókmedvéről (a pókmalac, a pókmalac...aki ismeri, folytassa kommentben, hehe!), most pedig itt egy másik mod, ami nem csak hasznos, de teljes szépségében is képes megmutatni a játék világát. A Google Street View mintájára készült modban szabadon járhatjuk be az utcákat, ösvényeket, és ha kedvünk van, felemelkedhetünk a levegőbe, hogy onnan szemléljük a hófödte hegyoldalak lábainál rohanó patakok vizét. Az UberMap-nek nevezett kiegészítő nem csak ártatlan szemlélődésre jó, hanem egyfajta csalásként is működhet, mivel így kifigyelhetjük, hogy mi vár ránk a messzi távolban, megnézhetjük, hogy merre kell mennünk, mit hol találunk, stb. Egyébként így néz ki:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)