Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - Az első szkennelt képek

|

Megmutatta magát az TES V: Skyrim, igaz, egyelőre nem a legjobb minőségben.

Hirdetés

Nem szeretnék hirtelen tíz hónapot öregedni, de ha lenne egy időgépem, akkor megnézném magamnak a következő heti lottószámokat.... izé, rávetném magam az Elder Srcolls V: Skyrim egy példányára.



Már csak azért is, mert érdekel, milyen új kunsztokra képes a továbbfejlesztett Radiant M.I., állítólag ha elejtjük tőrünket egy város főterén, könnyen előfordulhat, hogy két arra sétáló polgár egyszerre pillantja meg, egyszerre akarja felvenni, s ezen bizony jól össze is balhéznak. A hírek szerint szabadon fejleszthető karakterünket egészen az ötvenes szintig tápolhatjuk, sőt akár még azon is túl, bár ettől a ponttól jelentősen lelassul a folyamat. Arra is kíváncsi lennék, melyik az a 18 (régi és új) skill, amelyekre szakosodhatunk, hiszen az Oblivionban még 21 volt belőlük. Nem is rabolom tovább az időtöket, klikk a képre, irány a galéria, nézelődjetek kedvetekre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)