Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - batbarlangot is kínál a Batman mod

|

A DC igazságosztója megérkezett a Bethesda játékába is, méghozzá egy meglepően részletes mod formájában.

Hirdetés

Hiába lesz idén 6 éves a The Elder Scrolls V: Skyrim, még mindig temérdek mod készül hozzá. Valakinek mindig sikerül előállnia egy új ötlettel, és a fejlesztők sem igazán engedik el a játékot. Most pedig már Batman is van benne.

Hirdetés

A TuffMcKagan és Doc117 nevű modderek által megalkotott The Batman in Skyrim tartalmaz egy vadonatúj, Vaynius Manor névre hallgató otthont, ami alatt megtalálható a legendás Batcave is. Emellett jött egy új faj, aminek a tulajdonságai olyanok, hogy tökéletes Batman lehet belőle, illetve van még felturbózott Batsuit-páncélszett, különleges hátas, és még néhány másik szereplő is feltűnik a képregényekből.

A modot innen tölthetitek le, és a Skyrim Special Edition szükséges a futtatásához.

Szerintetek melyik szuperhőst lehetne még átültetni a Skyrim világába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)