Hirdetés

Egy rajongó modder Bloodborne-t csinált a Skyrimből

|

Valószínűleg ez a legjobb lehetőségünk arra, hogy átélhessük a From Software kalandját PC-n.

Hirdetés

Bár imádjuk, szeretjük a From Software-t, és mindent amit csinálnak, azért maradt bennünk egy tüske, amiért a Bloodborne-t PlayStation 4 exkluzívként hozták ki (Hunter vegyél már egy PS4-et inkább, ne siránkozz! - a szerk.). Szerencsére itt van nekünk Vicn, aki a játék egy szeletét beletömte a Skyrim világába.

A Glenmoril egy gyönyörűen összerakott The Elder Scrolls V: Skyrim mod, ami telepakolja a játékot Bloodborne ihletésű fegyverekkel, tárgyakkal, karakterekkel és küldetésekkel. A jelenlegi változatban egyelőre csak az első fejezet küldetéseit lehet végigjátszani, de a srácnak már vannak tervei második, harmadik, sőt, negyedik részre is.

Folyamatosan bővíti majd a Glenmorilt, aminek köszönhetően előbb-utóbb tényleg egy kész Bloodborne-t kapunk majd a Skyrimben. A fájlokat itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)