Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - már végigjátszhatjuk benne a Daggerfall főküldetéseit is

|

Ha nem volt alkalmad végigjátszani annak idején a Daggerfallt, és nem tudod rávenni magad, hogy egy ennyire régi címmel szenvedj, akkor itt az alkalom, hogy modern körülmények között pótold a klasszikust.

Hirdetés

A Daggerfall volt a második The Elder Scrolls játék, így értelemszerűen már rendesen megtépázta az idő vasfoga. Szerencsére Oracus0nak volt elég türelme és tehetsége ahhoz, hogy a klasszikust részben átültesse a Skyrimbe, és így játszhatóvá tegye azt a kényelmesebb rajongók számára is.

Hirdetés

A Skygerfall mod csak a fő sztorit hozza át, és látványban sem kifejezetten erős (maga az alkotó külön odaírta a Nexus mod oldalra, hogy "nem vagyok 3D-művész"), de megvannak a Daggerfallból ismert varázslatok, az ottani szörnyek, és az ismerős helyszínek.

A teljes modot erről az oldalról tudjátok (vagy erről, ha Special Editionötök van) letölteni. Sok sikert a dungeontakarításhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)