Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition gépigény - nem fut ám el akármin

|

Az Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition PC-s hardverigénye mellett azt is elárulta a kiadó, mennyi helyet kell felszabadítanunk az újrakevert kiadás konzolos változatainak.

Hirdetés

Nem egészen három hét múlva, október 28-án jelenik meg a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, amihez végül minden platformon telepíthetünk majd modokat is. A jó hírt néhány technikai részlettel együtt osztotta meg a nagyvilággal a Bethesda, akik saját maguk által készített mézsörrel ünnepelték a fejlesztés befejezését.

Elárulták például, hogy a PlayStation 4-es verzió letöltéséhez Európában (valószínűleg a több válaszható nyelv miatt) 33, Xbox One-on pedig 25 gigabyte adatot kell majd letöltenünk. A stílusos háttér előtt felsorakoztatott lemezek képe mellett közzétették a felújított Skyrim PC-s hardverigényét is, ami az eredeti változathoz képest értelemszerűen magasabb

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7/8.1/10 (64-bites változat)
Processzor: Intel i5-750/AMD Phenom II X4-945.
Memória: 8GB RAM
Szabad tárhely: 12 GB
Videokártya: NVIDIA GTX 470 1GB /AMD HD 7870 2GB

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition ajánlott gépigény

Operációs rendzser: Windows 7/8.1/10 (64-bites változat)
Processzor: Intel i5-2400/AMD FX-8320
Memória: 8GB RAM
Szabad tárhely: 12 GB
Videokártya: NVIDIA GTX 780 3GB /AMD R9 290 4GB

Ti visszatértek a Skyrimhez, vagy inkább maradtok a modoknál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)