Hirdetés

Skyblivion - ilyen az Oblivion Skyrim modként (videó)

|

A The Elder Scrolls V: Skyrim motorjával nem csupán a harmadik részt, a Morrowindet alkotják újra elképesztő elhivatottsággal a sorozat rajongói, hanem az Obliviont is átültetik, amit most egy hosszabb videón is megnézhetünk.

Hirdetés

A Skyrimet négy évvel az alapjáték megjelenése után is életben tartják a rendkívül kreatív modok, akiknek pedig már ez sem elég, azok talán a korábbi Elder Scrolls-játékok rajongói remake-jének örülnek majd. A harmadik rész felújításáról, a Skywindről már többször beszámoltunk, így ideje egy pillantást vetni a másik, hasonlóan ambiciózus projektre, a Skyblivionra.

Hasonlóan a Morrowindhez, a Cyrodiil területén játszódó részt is önkéntesek csapata próbálja az Elder Scrolls V: Skyrimben újraalkotni, a Shivering Isles területeivel, és a lehető legtöbb küldetéssel együtt. Természetesen mivel ezúttal is csak hobbiból folytatott fejlesztésről van szó, a munka elég lassan halad, és még bugok is akadnak rendesen. Ettől függetlenül már játszható állapotban van jó néhány helyszín a játékból, amikről egy több mint negyven perces bemutató is kikerült a projekt YouTube-csatornájára.

Skyblivion

Nektek melyik a kedvenc Elder Scrolls részetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)