Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - videón a kooperatív módot hozó mod

|

A beszédes nevű Skyrim Together nevű mod fejlesztői mutatják meg, milyen a közös játék a legújabb változat használatával.

Hirdetés

Vannak olyan hatalmas Skyrim modok, amiket igazán várunk, ám mivel óriási feladatnak bizonyul például Morrowind átültetése az új játékba, szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnnek. A Skyrim Together inkább technikai szempontból jelent egy igen komplex kihívást, de a jelenlegi állapota alapján úgy tűnik, belátható időn belül meg is jelenhet.

Hirdetés

A fejlesztők posztoltak egy videót arról, ahogy közösen tesztelik a legújabb buildet. A videó leírása szerint ebben a változatban sok összeomlást okozó hibától és bugtól megszabadultak, helyrehozták az olyan, korábban a moddal nem működő játékbeli rendszereket, mint a varázstekercsek, varázsbotok és a különböző összetevők felhasználása. Ezzel együtt még sok a munka a Skyrim Togetherrel, ami ingyenes lesz, viszont aki úgy érzi, Patreonon támogathatja a csapatot.

Ti melyik single player játékban látnátok szívesen kooperatív módot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)