Hirdetés

Ha realisztikusabbá tennéd a Skyrim tájait, próbáld ki ezt a modot!

|

A valósághű növények és sziklák segítenek, hogy még jobban beleélhessük magunkat a Bethesda kalandjába.

Hirdetés

Még mai szemmel nézve is egészen csodás tájak várnak ránk a The Elder Scrolls V: Skyrimben bandukolva, valószínűleg ezért is szeretnek sokan visszatérni a játékba. Persze azért egy jó moddal mindig lehet fokozni a hangulatot, és nagyon örülünk, hogy ennyi év után is vannak lelkes modderek, akik megpróbálják jobbá tenni az élményt.

Hirdetés

A ciathyza által megalkotott Tamrielic Textures 1 - Landscapes elnevezésű mod teljes egészében kicseréli például a Skyrimben található talajok és dombok megjelenését, így összességébben szebbé varázsolja az egész játékot. A pakk többféle változatban beszerezhető, de a legjobb látványt értelemszerűen az a verzió nyújtja, amelyik a legtöbb objektumra 4K-s, a hegységekre pedig 8K-s textúrákat pakol.

Ha a játék klasszikus verzióját használjátok, akkor innen tudjátok letölteni a modot, ha pedig a Special Editiont szeretnétek szebbé tenni, akkor ide kattintsatok. Egyébként ez csak a Tamrielic Textures széria első darabja, és ciathyza a játék más részeit is át szeretné alakítani a jövőben, úgyhogy kíváncsian várjuk, mit hoz legközelebb.

Ti kipróbáljátok a modot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)