Hirdetés

Jöhetnek a hatalmas Skyrim-modok

|

Egészen eddig egy komoly korlátozás volt érvényben a Steam Workshopon terjeszthető Skyrim-modokra, ám a Bethesda úgy döntött, hogy ezt ideje eltörölniük.

Hirdetés

A Skyrim kiváló játék önmagában is, de az Elder Scrolls sorozat esetében már több rész óta hagyomány, hogy a különböző modok segítségével a legapróbb részletekig a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk a játékot, illetve tetszés szerint új tartalmakkal egészíthetjük ki. A Bethesda legújabb lépésének hála pedig sokkal könnyebben terjeszthetik alkotásaikat a modderek.

A modok keresésének és letöltésének egyik leghatékonyabb módja ugyanis a Steam Workshop, de egészen mostanáig itt nem oszthattunk meg 100 MB-nál több adatot a többi játékossal. Ettől persze más weboldalakon minden probléma nélkül közzé lehetett tenni az ennél nagyobb alkotásokat is, de ezeknek talán kevesebb esélyük volt, hogy minden érdeklődőhöz eljussanak.

 

A Bethesda viszont most eltörli a méretbeli korlátozást, először egy hét tesztidőszak keretein belül, amikor is kipróbálják a játék launcherének és a modok készítését segítő Creation Kit új változatait. Ezeket a béta változatokat a Skyrim "tulajdonságok" menüpontjában lehet bekapcsolni a Steamen belül, de a tesztidőszak után minden Skyrim-tulajdonos játéka frissül majd.

Szerintetek melyik modok abszolút kötelezőek a legjobb Skyrim-élményhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)