Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - Redguard címen érkezik az új DLC?

|

Megindultak a találgatások a Skyrim következő letölthető tartalmáról, ezúttal annak címével kapcsolatban.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim előző DLC-je, a Dragonborn tavaly jelent meg Xbox 360-ra, idén pedig érkezik PC-re és PlayStation 3-ra is, most azonban egy újabb kiegészítőről kezdtek el pletykálni.

Történt ugyanis, hogy még 2011. márciusában a Bethesda Softworks-öt birtokló Zenimax bejegyeztette a "Redguard" címet. Igen ám, de a jogok most februárban le fognak járni, ha nem kezdenek vele valamit a Zenimax munkatársai, ennek apropóján pedig megindultak a találgatások. A cég ettől függetlenül meghosszabbíthatja a jogokat, ahogy azt már kétszer is tette a múltban, legutóbb tavaly augusztusban. No de miért is lenne logikus, ha tényleg a Redguard címet kapná a következő DLC?

 

A Redguard az Elder Scrolls sorozat egyik népe, akik Hammerfell-ből származnak, ez Skyrim-mel határos terület. A Dragonborn kiegészítőben is Skyrim-hoz közeli területen élők szerepeltek (Morrowind), így nem lenne meglepő, ha ismét hasonló történetről lenne szó. Plusz egy legenda is kering arról, hogy a hammerfelli Dragonstar városában komoly konfliktus alakult ki Skyrim és Hammerfell népe között. A Redguard címet nem először használná a sorozat: 1998-ban egy spin-off játéknak The Elder Scrolls Adventures: Redguard volt a címe.

Nem is hangzana rosszul: The Elder Scrolls V: Skyrim - Redguard. Amint érkezik valami hivatalos információ, tudatjuk veletek, addig pedig marad a találgatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)