Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - ezzel a moddal a vallás is a játék fontos részévé válik

|

A Religion modot használva játékbeli viselkedésünktől függően áldásokat vagy átkokat kaphatunk Tamriel istenségeitől.

Hirdetés

Remekül mutatja a Skyrim népszerűségét, hogy a játék eredetileg 2011-ben jelent meg, de még most, 8 évvel később is komoly játékosbázisa és elhivatott modderközössége van. Most például egy olyan rajongói alkotás kapott egy méretes frissítést, ami egészen érdekes mechanikával dobja fel a Bethesda játékát.

Hirdetés

Lehet, hogy már hallottatok az IronDusk 33 által készített Religion modról, aminek hála minden egyes játékbeli megmozdulásunkat jutalmazzák vagy épp büntetik a The Elder Scrolls univerzum istenei. Nemrég pedig megérkezett a 3.0-ás verzió, ami alaposan felrázta a dolgot. Mostantól például imádkozhatunk a kiválasztott entitáshoz, aki egy idő után különleges látomást küld, és így akár jutalomban is részesülhetünk. Egyszerre többféle áldás és átok is lehet karakterünkön, de nyilván nem szerencsés dolog magunkra haragítani az összes istenséget. A Daedric átkok különösen kegyetlenek, hiszen ha például Malacth-hoz fohászkodunk, de nem tetszünk neki, akkor ennek az lesz a következménye, hogy a Skyrimben elkövetett minden egyes bűntény ránk lesz kenve.

Ha picit felráznátok a játékmenetet, akkor innen tölthetitek le ezt a különleges alkotást.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)