Hirdetés

Stratégiai játékot csinál a Skyrimből ez a mod

|

Érdekes rajongói alkotás van készülőben, ami eléggé megkavarja a Bethesda RPG-jének játékmenetét.

Hirdetés

Annyi mod érkezett már a The Elder Scrolls V: Skyrimhez az évek során, hogy nagyon nehéz dolguk van a moddereknek, ha valamit újjal vagy érdekessel szeretnének előállni. Ezzel együtt még most is akadnak üdítően friss ötletek, a Disgruntled Wombats nevű csapat például egy olyan modon dolgozik, ami ilyen-olyan mechanikák használatával stratégiai játékot varázsol a Skyrimből. 

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint csak jövőre fog megérkezni a végleges alkotás, de a srácok már most hoztak nekünk egy demót, amiben összesen két pálya érhető el. Az elsőben az Imperialokat irányítva harcolhatunk a Stormcloakok ellen, a másodikban pedig nyilván fordított helyzetben indulhatunk hadba.

Egyelőre még nincs sok tartalom benne, mivel ez csak egy próbaverzió, de már most megnézhető, hogyan működik bázisunk építése, vagy épp az egységek toborzása. Ide kattintva beszerezhetitek a demót, ha szeretnétek tenni vele egy próbát.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)