Hirdetés

Szépen halad a Morrowind és az Oblivion rajongói felújítása is

|

A TESRenewal önkéntesei a Morrowindet és az Obliviont is szép lassan átültetik a Skyrim alapjaira, most mindkét projekt állapotáról új videót adtak ki.

Hirdetés

A Morrowind és az Oblivion teljes felújítása olyan nagy feladat, hogy a Bethesda egyelőre nem vállalkozik rá, ennek ellenére modderek és önkéntesek csapata már évek óta birkózik mindkét gigászi projekttel. A nyári helyzetjelentés után a csapat ismét beszámolt egy-egy videóban az Elder Scrolls felújítások állásáról.

A Skyblivion nemrég kiadott teaserében a negyedik rész emlékezetes szereplői tűnnek fel egy-egy rövid jelenet erejéig, a Skywind esetében pedig azt mutatták meg, mi történt a legutóbbi bejelentkezés óta. A Morrowindet modernizáló csapat a külső és belterek mellett több páncél és fegyver felújításával végzett, de elkészült több szörny külseje és viselkedése is. Természetesen mivel bármilyen finanszírozás nélkül folyik a munka, a TESRenewal tagjai nem tudnak konkrét előrejelzéssel szolgálni a megjelenés idejét illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)