Hirdetés

Minden platformon fagyásokat okoz a Skyrim Special Edition új frissítése

|

Az Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition kisebb hiányosságait folyamatosan javítgatják a készítők, de a legújabb patch sajnos újabb, nagyobb programhibát hozott elő.

Hirdetés

Nemrég egy látszólag jelentéktelen frissítés jelent meg a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Editionhöz, ami részben a rosszabb minőségű hangfájlok problémáját javította, illetve néhány hiányzó NPC helyes megjelenését biztosította. A patch viszont sajnos közel sem sikerült hibátlanul.

A PC-n 1.1-es, PlayStation 4-en és Xbox One-on pedig 1.03-as verziószámmal ellátott frissítés telepítése után ugyanis többen panaszkodtak, hogy a játék egyszerűen összeomlik, vagy lefagy akkor is, ha korábban hibátlanul működött. Egy, a témával kapcsolatos fórumposztra adott válaszban a Bethesda egyik munkatársa elárulta, hogy már vizsgálják a jelentett összeomlásokat és amint lesz új fejlemény a problémával kapcsolatban, tájékoztatják a játékosokat. Ennek ellenére a frissítéssel kapcsolatos problémák ismét rámutattak, hogy a Skyrim Special Edition közel sem lett hibátlan annak ellenére, hogy vannak olyan vitathatatlan előnyei, mint az eredeti változatnál jobb memóriakihasználás.

Ti megúsztátok a felújított kiadás technikai malőrjeit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)