Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - több mint kétszáz új varázslattal bővíti a játékot a Mysticism mod

|

Aki imádott mágusként kalandozni a fagyos Skyrimben, annak hatványozottan ajánlott ránézni erre a csomagra.

Hirdetés

Megszámolni is nehéz, hány mod készült már eddig az eredeti Skyrimhez, illetve a 2016-ban megjelent, felújított változatához. A rajongók folyamatosan igyekeznek ilyen-olyan módon jobbá, érdekesebbé tenni a kalandot, és most rátaláltunk egy olyan apróságra, ami szinte kötelező darab a mágia szerelmeseinek.

Hirdetés

A Mysticism elég komoly változásokat hoz a játékba, ugyanis közel az összes eredeti varázslatot kijavítja és kiegyensúlyozottabbá teszi, ráadásul kétszáznál is több extra varázsigével bővíti ki a repertoárt. Az újdonságok egyébként mind működésüket tekintve, mind pedig látványban tökéletesen passzolnak a világhoz, és rengeteg helyen megszerezhetjük őket.

A mod atyja, Simon Magus később még több dologgal szeretné feldobni a már így is tartalmas kiegészítést. Ha kívülről fújjátok a Skyrim összes hókuszpókuszát, és kipróbálnátok a Mysticismet, akkor innen tudjátok beszerezni.

Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)