Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - kiderült, mikor jön Nintendo Switchre

|

A Bethesda végre megerősítette a dátumot, nem kell már sokáig várnunk Skyrim switches megjelenése.

Hirdetés

Egy ideje érett már, hogy a Bethesda bejelentse, mikorra várhatjuk a The Elder Scrolls V: Skyrimet Nintendo Switchre, elvégre az idei E3-on és a gamescomon is azt mutogatták, hogyan fut a hibrid konzolon, de dátumról nem sokat beszéltek. Most megtört a jég. 

Hirdetés

Az Égkoszorú Nintendo Switch portja nyilván nem fog csodákat tenni, hiszen a hardver erejéből adódóan esélye sem lenne rá, mindazonáltal remek hordozható élménynek ígérkezik, hiszen milyen más platformon Skyrimezhetünk, mondjuk a buszon vagy a metrón? A Bethesda most a Nintendo Directen árulta el, hogy a Skyrimet november 17-től szerezhetjük majd be ilyen formában (is), a dátumhoz pedig egy trailert is mellékeltek. 

Most, hogy jön a Skyrim, a Doom, a Wolfenstein II és a FIFA 18 is Switchre, elgondolkoztok a beszerzésén vagy továbbra sem elég csábító?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)