Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - hamarosan befuthat az Xbox One X támogatás

|

A Bethesda imádott akció-szerepjátéka már csak a kenyérporítót és az Xbox One X-et nem támogatja, viszont az utóbbit várhatóan a közeljövőben orvosolni fogja egy frissítés.

Hirdetés

Akárhogy is álljon valaki hozzá a The Elder Scrolls V: Skyrimhez, az elvitathatatlan tőle, hogy egy olyan játékról van szó, amit mindenkinek meg kell ismernie - legyen az egy Nintendo Switch játékos vagy éppen az, aki beszerezte/beszerzi a Microsoft új masináját. 

Hirdetés

A The Elder Scrolls IV: Oblivion és a The Elder Scrolls Online: Morrowind már támogatja a világ legerősebb konzolját és ahogyan azt a listánkban is olvashattátok, a Bethesda már dolgozik rajta, hogy a Skyrim Special Edition is szebben fusson az Xbox One X-en. Azt továbbra sem tudjuk, hogy a patch mikor élesedik, viszont úgy tűnik, hogy már nem kell sokat várni rá: a Microsoft ugyanis frissítette az Enhanced-címek adatbázisát: egyrészt feltüntetésre került a 4K címke, másrészt az "In Development" felirat átváltozott "Coming Soon"-ra, ami azt jelezheti, hogy már a végső simításokat végzik. 

Többek között dinamikus felbontásra, 4K-támogatásra, magasabb felbontású textúrákra és stabilabb játékmenetre számítunk tőle, szóval remélhetőleg minél hamarabb megérkezik majd a frissítés. Tegye fel a kezét az, aki már várja!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)