Hirdetés

Jövő héten jön a következő The Walking Dead játék

|

Még a The Walking Dead hatodik évadának premierje előtt megjön a The Escapists: The Walking Dead, melyben a franchise öt emlékezetes helyszínén kalandozhatunk Rick Grimest és csapatát iránytva.

Hirdetés

A The Escapists egy egész jópofa játék, amiben egy börtönből kell megszökni ügyesen. A Team17 és a Skybound Entertainment fogta az alapokat, és ráhúzta a The Walking Dead elemeit, így valami egészen csodálatosat hozva létre.

A The Escapists: The Walking Deadben egy maréknyi túlélőt (Rick mellett például Dale-t, Michonne-t, Carlt, Hershelt és Maggie-t) terelgetve járhatjuk be a Harrison Memorial kórházat, a Green család farmját, a Meriwether javítóintézetet, Woodburyt és Alexandriát. A játék a képregényeket veszi alapul, úgyhogy nem biztos, hogy minden úgy lesz, mint a sorozatban. Szeptember 30-ától tölthetjük le PC-re és Xbox One-ra, 14,99 eurós áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)