Hirdetés

The Evil Within 2 - új nehézségi fokozatot és cheateket hozott a legújabb frissítés

|

Az update letöltése azonban nem indul el mindenkinél automatikusan, mutatjuk, mit kell tenni érte.

Hirdetés

Kisebb meglepetésként adta ki a Tango Gameworks a The Evil Within 2 frissítését, egy teljes évvel a megjelenés után nem nagyon számítottunk a dologra.

Hirdetés

Letölteni viszont csak azoknak van módja, akik rendelkeznek aktív Bethesda.net profillal, mert csak ezen a kliensen érhető el az update. Bármikor lehet viszont új profilt készíteni, ehhez hozzá kell kapcsolni az a felhasználói fiókot, amelyen a The Evil Within 2-t játsszuk, aztán már neki is lehet esni újból a történetnek.

Az új, legtöbb és legkomolyabb kihívást tartogató nehézségi fokozat az Akumu nevet kapta, de ha valaki esetleg még inkább fel akarja dobni a játékot, már használhatja az új beépített cheateket is. Elérhető többek között például a halhatatlanság, a végtelen erőnlét és az egyetlen golyóval való ölések lehetősége is.

Örültök a hírnek, nekifuttok újra a játéknak az Akumu nehézségen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)