Hirdetés

The Evil Within 2 - Sebastian válogatott rondaságokat irt az új félelmetes trailerben

|

A The Evil Within második részének nemrég közzétett előzetese megmutatja, milyen nehéz feladat lesz a túlélés a játékban.

Hirdetés

A The Evil Within 2 egy emlékezetes trailerrel debütált az idei E3-on, a játék legújabb kedvcsináló videója pedig hasonlóan remekül sikerült.

Hirdetés

A friss előzetes első képsorain Sebastian lánya, vagyis Lily szemszögéből láthatjuk az eseményeket, később viszont már apuci lendül akcióba. Sebastian rusnyábbnál rusnyább szörnyeket szeletel és lő darabokra az alábbi videóban, érdemes gyorsan a lejátszás gombra nyomnod, ha nem szeretnél minderről lemaradni. 

A The Evil Within 2 a jelenlegi tervek szerint október 13-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)