Hirdetés

Ingyen kipróbálható a The Evil Within 2

|

Azért nem a teljes játékot játszhatjuk végig, annyira nem jó világban élünk.

Hirdetés

A Bethesda, mint az egyjátékos játékok úttörője, bástyája, védőszentje, azért is jó fej, mert megkéri fejlesztőcsapatait, hogy készítsenek demót játékaikból. Persze lehet, hogy a gyenge eladások is közrejátszanak, de nézzük inkább most a dolog pozitív oldalát.

Hirdetés

Nemrég a Wolfenstein II: The New Colossusból érkezett egy ingyenes változat, most pedig a The Evil Within 2 demója jelent meg PC-re és konzolokra. A próbaváltozat a játék legelejébe enged betekintést, a nyitó fejezeteket játszhatjuk végig, és természetesen minden elért eredményünk megmarad, ha úgy döntünk, ez nekünk kell. A demót keressétek Steamen, a PlayStation Store-ban és az Xbox Store-ban, de ha azon vacilláltok, érdemes-e egyáltalán helyet csinálni neki, olvassátok el mazur tesztjét.

Ezt a videót pedig nézzétek meg, egy easter egg, nem spoileres, de fantasztikus:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)