Hirdetés

The Evil Within 2 - a falat kaparjuk az utolsó trailertől

|

Már ettől a másfél percnyi iszonyattól is feláll a szőr a hátunkon, pláne ha belegondolunk, hogy Sebastian miken fog keresztülmenni a The Evil Within 2-ben a kislányáért.

Hirdetés

A Bethesda és a Tango Gameworks mindent megtett annak érdekében, hogy nyomatékosítsa, a The Evil Within 2 nem a gyenge idegzetűeknek való. Válogatott szörnyűségekkel húzták az idegeinket - szerencsére a gépigény nem tartozik közéjük. 

Hirdetés

Sebastian Castellanos nyomozó pár nap múlva másodszorra néz szembe a legdurvább rémálmainkból előlépő ocsmányságokkal. A legfőbb célja még azelőtt megtalálni kislányát, hogy a világ a darabjaira szakadna szét, azonban nem ő az egyetlen, aki Lily nyomában van. Persze egy apa bármit megtenne a gyermekéért, az alábbi trailerben láthattok is erre hajmeresztő példákat. 

A The Evil Within 2 megjelenése október 13-án esedékes PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ti le fogtok csapni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)