Hirdetés

The Evil Within 2 - mégsem lesz benne Denuvo

|

A mai napon megjelenik Sebastian legújabb bolondos utazása, amelyről most kiderült, hogy nem fogja a Denuvo védelmet használni.

Hirdetés

A mai napon végre megjelenik az idei év egyik legjobban várt horrorjátéka, a The Evil Within 2. Shinji Mikami alkotása persze továbbra is zseniálisan őrültnek néz ki, most viszont nem a játékról derült ki újabb érdekesség, hanem az azt védő másolásvédelemről.

Mindenképpen meglepetés, hogy a The Evil Within 2 nem fogja használni a Denuvo másolásvédelmi technológiát, annak ellenére, hogy ez elmúlt pár év Bethesda játékaiban nagyjából kivétel nélkül megtalálható volt a technológia.

Érdekes módon a sajtónak kiküldött tesztpéldányokban még benne volt, viszont a napokban kijött egy aprócska frissítés, ami eltávolította, szóval nehéz eldönteni, hogy véletlenül került bele, vagy pedig csak simán meggondolta magát a Bethesda (nem lenne meglepő ez a Shadow of War rekord gyorsaságú eleste után), de bárhogy is legyen, a játékosokat valószínűleg nem fogja zavarni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)