Hirdetés

The Evil Within 2 - feloldható easter egg lett az első rész utált részletéből

|

Az első rész nagyon moziszerű próbált lenni, ami a rajongóknak nem tetszett, így a The Evil Within 2-ben is már csak poénként került vissza a filmesek által használt képarány.

Hirdetés

2014-ben a The Evil Within megjelenésekor 2,35:1-es képarány mellett élhettük át Sebastian Castellanos nyomozó kalandjait. A 16:9-es kijelzőkön ebből adódó fekete sávok viszont a legtöbb játékost inkább idegesítették, ezért a Tango Gameworks idővel visszaállt az egyszerű szélesvásznú képekre.

Hirdetés

Ezt a döntésüket pedig a ma megjelent második részre is megtartották, így senkinek nem kell a fekete csíkoktól rettegnie, ezt a feladatot a sztoriban megjelenő különböző szörnyek látják majd el. Viszont ha egyszer a The Evil Within 2 végére értek, néhány bónuszt megkaphattok, köztük a mozis képarány bekapcsolásának lehetőségét, de egy, szintén ekkor feloldható karakterkülső is emlékeztet az első részre.

Ti kipróbáljátok majd, vagy nektek sem tetszettek a nyomasztónak szánt fekete sávok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)