Hirdetés

The Evil Within 2 - PC-n akár FPS módban is játszhatod

|

Ha nem tetszik a külső nézet, akkor egy trükk segítségével közelebb is kerülhetsz a szörnyekhez.

Hirdetés

A The Evil Within 2 önmagában is elég rémisztő, de ha valaki szeretné közelebbről is szemügyre venni a borzalmakat, amik kipattantak Shinji Mikami fejéből, az most megteheti, feltéve, hogy PC-n tolja a játékot.

Hirdetés

A játékban vannak olyan részek, amiket FPS nézetben kell teljesíteni, de a TPS az alap, azonban a PC-sek kapnak rá lehetőséget, hogy teljes egészében belső nézetből tolják a sztorit. Na nem a menüből, hanem egy kis konzolos trükközéssel. Ahhoz, hogy ezt behozzátok, csináljatok a játéknak egy parancsikont az asztalon, és az exe után írjátok be, hogy "+com_allowconsole 1". Ha innen indítjátok a játékot, akkor az Insert gomb megnyomásával tudjátok előhozni a konzolt, ahol a "pl_FPS 1" parancs segíségével aktiválhatjátok a belső nézetet.

A karakter így is tud célozni, lőni, tárgyakat felvenni, a játék pedig minden bizonnyal még parább lesz. Próbáljátok ki, ha meritek! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)