Hirdetés

The Evil Within 2 gépigény - ez kell a rettegéshez

|

A Bethesda közzétette a gépigényt, kattintsatok bátran, ha szeretnétek tudni, hogy milyen vasra lesz szükség a borzalmak visszaveréséhez.

Hirdetés

Alig egy hét és végre megjelenik a legendás dizájner, Shinji Mikami legújabb agymenésének folytatása, a The Evil Within 2. A játék fejlesztői minden téren igyekeznek magasabbra tenni az első részt, ami természetesen a látványt is magába foglalja, így nem árt, ha az asztali gépeink fel vannak készítve a folytatásra.

Szerencsére ehhez most végre egy kicsit konkrétabb támpontokat is kaptunk, ugyanis a Bethesda megosztotta a játék hivatalos rendszerkövetelményeit. A The Evil Within 2 a STEM Engine nevű motor fog futni, ami ugye alapvetően az id Tech 5 motor egy variációja, tehát valószínűleg ha azzal megbirkózott a gépetek, akkor ezzel sem lehet nagy probléma.

The Evil Within 2 minimum gépigény

- Windows 7/8.1/10 64-bit
- Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320 vagy jobb
- 8 GB RAM
- 40GB szabad hely
- NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7970 3GB vagy jobb

The Evil Within 2 ajánlott gépigény

- Windows 7/8.1/10 64-bit
- Intel Core i7-4770 / AMD Ryzen 5 1600X vagy jobb
- 16 GB RAM
- 40GB szabad hely
- NVIDIA GTX 1060 6GB / AMD RX 480 8GB vagy jobb

A The Evil Within 2 megjelenés október 13-án várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)