Hirdetés

Mikami szívesen kiadná az Evil Within 2-t Switchre is

|

Ugyan a horror nagyágyújának először még a hagyományosabb platformokra kell kiadnia a The Evil Within 2-t, Mikami Shinji elmondta, hogy érdekelné egy, a Nintendo gépét megcélzó port is.

Hirdetés

A Bethesda több játékát is kihozza Nintendo Switchre, a Skyrim már korábban bejelentett, novemberben érkező portja mellett a Wolfenstein II: The New Colossus és a Doom hordozható változatait is leleplezték. De egy másik külső partnerüket, a Tango Gameworksöt vezető Mikami Shinjit is kifejezetten érdekli a platform.

Hirdetés

Egy esetleges portról a GameSpot kérdezte meg a hamarosan érkező The Evil Within 2 producerét, aki válaszában arra is kitért, hogy még ő maga sem rendelkezik sok személyes tapasztalattal az eszközt illetően.

"Szerintem egy switches változat érdekes lenne, szeretném megpróbálni, ha kapunk rá esélyt. (...) Először szeretnék venni egy saját Switchet. Az egyik kollégámtól kellett kölcsönkérnem a Zeldát és a Switchet is, hogy ki tudjam próbálni"

- mesélte a Resident Evil ötletgazdája.

Emellett egyébként kitért arra is, hogy a The Evil Within 2 fejlesztési ideje rövidebb volt, mint az első részé, ami szinte minden sorozatnál így szokott lenni.  Beszélt arról is, hogy manapság egyre nehezebb a nagy költségvetések és az ezzel járó rizikó miatt eredeti játékokat készíteni, emiatt pedig talán szívesen fogna egy kisebb projektbe valamikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)