Hirdetés

The Evil Within 2 - Theodore atya is beköszön

|

Akár még fel is lélegezhetnénk, ha egy olyan sötét erőkkel átitatott városban felbukkanna egy pap, mint amilyen a The Evil Within 2 helyszíne, viszont ahogyan azt már megszokhattuk, itt semmi és senki sem az, aminek látszik.

Hirdetés

Sebastian Castellanos megpróbáltatásai még nem értek véget, ezúttal lányát, Lilyt kell felkutatnia, de az odáig vezető úton számtalan rémálomba illő szörnyeteggel kell leszámolnia, beleértve a legújabb trailer központi alakját is. 

Hirdetés

A Bethesda és a Tango Gameworks már korábban is mutatott nekünk videókat a The Evil Wthin 2 karaktereiről, beleértve hősünk legfőbb ellenségeit is - az alábbi felvételben látható lény is ez utóbbiak táborát gyarapítja. Theodore atya ugyanúgy a kislány után nyomoz, mint Sebastian, csakhogy a főszereplővel ellentétben ő nem megmenteni akarja, hanem felhasználni az erejét a saját sötét céljára, hogy isten válhasson belőle. Ha nem hódolunk be neki, a lángszórós fanatikusaival is meggyűlik a bajunk. Szimpatikus fickó, ugye?

A The Evil Within 2 megjelenése október 13-án várható a főbb platformokra, akkor mi is leszámolhatunk majd ezzel az ocsmánysággal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)