Hirdetés

The Evil Within 2 - lenyűgöző és hátborzongató képek hergelik a rajongókat

|

Kaptunk néhány új screenshotot az idén debütáló horrorjátékból, amiben a vérfagyasztó hangulat garantált. Egyszerre lenyűgöző és paráztató a csomag, egyre jobban várjuk a folytatást.

Hirdetés

Mikami Sindzsi (vagy akinek a helyes magyar verziót nem veszi be a gyomra, annak Shinji Mikami) játékának második része sem fog finomkodni, ismét mindenféle rondasággal kell majd megküzdenünk, és még a japán fejlesztő is azt javasolta, hogy elsőre inkább a legkönnyebb fokozaton játsszunk vele, mert nem lesz kegyes hozzánk az új horror. Az most érkezett képek csak megerősítettek minket abban, hogy ijesztő jelenetekből biztos nem lesz hiány.

Hirdetés

A Bethesda kiadott hat új képet, amelyeken Sebastian nem túl bizalomgerjesztő helyszíneken bujkál, vagy épp különféle fegyverekkel lövi darabokká az életére törő szörnyeket. Nem mintha nem sejtettük volna, hogy mire számíthatunk, de most kicsit még jobban várjuk a játékot.

Ősszel folytatódik a borzongás, ugyanis a The Evil Within 2 október 13-án érkezik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)