Hirdetés

The Evil Within 2 - jobb fejlődésrendszerre számíthatunk

|

A Bethesda elmondása szerint sokkal okosabban kell majd eldöntenünk, hogy milyen irányba fejlődik Sebastian.

Hirdetés

Az idei E3-on végre bemutatták a The Evil Within 2-t, ami az első előzetesek alapján kiválóan fog építeni az egyébként már amúgy is remek alapokra. Természetesen nem csak a látvány terén számíthatunk fejlődésre, a Bethesda pedig most el is árult egy kicsit arról, hogy az egyes játékmechanikák hogyan lesznek majd érdekesebbek a folytatásban.

Ugye az első rész fejlődésrendszerének alapját az a zöld gél adta, amelyet arra használhattunk fel, hogy vagy főhősünket vagy pedig a fegyvereit egy kicsit alkalmasabbá tegyük a feladatra. Ez sem volt végül is rossz, de ahogy a Bethesda blogbejegyzéséből kiderül, a folytatásban eléggé átformálták a játék ezen részét, ugyanis a fegyverek és Sebastian mostantól két teljesen külön kategóriát képviselnek. A zöld gél mostantól csak Sebastiant segíti majd, nekünk pedig öt fejleszthető terület közül kell választanunk: életerő, lopakodás, harc, gyógyulás és atletikusság.

A fegyvereink fejlesztését ezúttal egy crafting rendszeren keresztül tudjuk megoldani, ami azt jelenti, hogy különféle tárgyakat és alkatrészeket kell találnunk, amelyekkel Sebastian jobb tűzerőre tehet majd szert. Ez sok előrelépés az első részhez képest, persze azért azt is észre kell venni, hogy aki játszott hasonló jellegű modern játékokkal, annak ezek közül a feature-ök közül egyik sem lehet majd szokatlan. Persze nem is feltétlen az innováció számít, hiszen ahogy a Bethesda is elmondta, ez inkább a horror hangulat megőrzéséről szól:

"Nem változtathatod Sebastiant egy halhatatlan gyilkológéppé. Lehet erősebb, gyorsabb vagy óvatosabb, de ettől függetlenül okosnak kell maradnod. Sosem leszel biztonságban a Unionban, de a saját tempódban készülhetsz fel az előtted álló kihívásokra."

A The Evil Within 2 megjelenés október 13-án várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)