Hirdetés

The Evil Within 2 - Xbox One X-en csinosabb lesz, támogatja a 4K-t is

|

A Tango Gameworks minden erejével azon van, hogy a The Evil Within 2-t se akarjuk egyedül egy sötét szobában játszani, amihez nagyban hozzájárulnak majd azok az extrák, amiket a horrorjáték tudni fog: ilyen a 4K, a HDR és az Xbox One X tuningja is.

Hirdetés

Egy szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy a The Evil Within 2 legalább olyan brutális lesz, mint az első rész, ha nem durvább, legalábbis erre enged következtetni a játék E3-as bejelentése óta minden videó, beleértve a gameplay jeleneteket is. 

Hirdetés

Köszönhetően az Xbox.com listázásának kiderült, hogy a The Evil Within 2 bizony sokkal szebben, 4K felbontással, valamint HDR támogatással fut majd az új Xboxon, noha arról nem kaptunk részleteket, hogy natív 4K-t kapunk, vagy felskálázottat, ahogy az az Assassin's Creed: Origins esetében is várható. Kiderült továbbá, hogy PC-n sem kell búcsút mondanunk a 4K-nak, míg arról egyelőre nem esett szó, hogy a PS4 Próval mi a helyzet ezen a téren (furcsa is lett volna egy Microsoftos honlapon). Kíváncsian várjuk, hogy az Xbox One X erejével mit tud kipréselni a Tango Gameworks a horrorjátékból.  

A The Evil Within 2 megjelenése október 13-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)