Hirdetés

The Evil Within - jön a GOTY változat?

|

Ősszel retteghetünk a The Evil Within minden eddiginél teljesebb kiadásával, legalábbis, ha az Amazon értesülései igaznak bizonyulnak.

Hirdetés

A Tango GameWorks játéka, a The Evil Within egy erős atmoszférával bíró, véres és brutális darab volt, amely visszatérve a műfaj gyökereihez megmutatta, hogy milyennek kell lennie egy túlélőhorrornak manapság. Akinek eddig kimaradt az életéből ez a horrorisztikus gyöngyszem vagy csak egy komplett kiadásra várt a beszerzéssel, annak feltehetően jó hírrel szolgálhatunk. 

Ha hihetünk a francia Amazon információinak (márpedig javarészt bejönnek a füleseik), akkor szeptemberben a Bethesda meglepi a játékosokat a The Evil Within GOTY, azaz Game of the Year kiadásával, amely - ahogyan az ilyenkor a hagyomány szerint lenni szokott - valószínűleg tartalmazza majd az összes megjelent DLC-t (The Assignment, The Consequence, The Executioner) az alapjáték mellett. 

Az Amazon szeptember 18-ra datálja a The Evil Within GOTY megjelenését, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megvásárolhatjuk majd az "Év játéka" csomagot. A PC esetében ez körülbelül 30, míg a konzolos változatoknál 40 eurós kiadás jelent.

A Bethesda egyelőre nem reagált, de amint megteszi, azonnal jelezzük felétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)