Hirdetés

The Evil Within - női főszereplő a láthatáron?

|

Lehetséges, hogy a The Evil Within régi horrorokat idéző játékmenetét női főszereplővel retteghetjük végig?

Hirdetés

Már a The Evil Within bejelentése óta tudjuk, hogy nem éppen olyan stílusú játékról van szó, amely remek táptalajt biztosítana egy lehetséges női főszereplőnek (mint például a Mass Effect 3 esetében), elég csak a The Evil Within előzetesünkben leírt parás részletekre gondolni és máris kevésbé tűnik jó ötletnek hölgyként kószálnunk egy horrorisztikus elmegyógyintézetben. Ők jobbat érdemelnek, mi úriemberek vagyunk, átvállaljuk a szenvedést.

Ennek ellenére nagyon is lehetséges, hogy a játékot fejlesztő Tango Gameworks-nek egy női főszereplő bevezetése a célja, ugyanis közzétettek egy mutatós artworköt Twitter csatornájukon, amelyen egy szemrevaló hölgyeményt láthatunk, amint éppen vágyakozóan tekint ki egy kocsi esőcseppes ablakán.

További részletekkel ugyan nem szolgáltak a készítők, pletykákat sem hallottunk, mindenesetre könnyen megeshet, hogy csak egy mellékszereplőről van szó. Akárhogy is legyen, a The Evil Within megjelenésére 2014 folyamán számíthatunk PC, X360, PS3, PS4 és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)