Hirdetés

The Evil Within - jön az első DLC (videó)

|

A tavaly októberben megjelent The Evil Within három letölthető csomagja közül hamarosan érkezik az első, a The Assignment, amihez kaptunk egy rövid kedvcsinálót is.

Hirdetés

A Bethesda egy kicsit pihentette a The Evil Withint, hagyta ülepedni az alapjátékot, de megígérte, hogy 2015 elején megkapjuk a Season Passban foglalt három kiegészítőcsomag egyikét. Már nem kell sokat várni.

Valamikor márciusban jön a The Assignment, amiben Castellanos detektív társát, Juli Kidmant irányíthatjuk. A kiadó ezt egy 14 másodperces teaserrel harangozta be, ami a hónapon kívül gyakorlatilag semmit nem árul el. Valaki bevilágít egy szekrénybe vagy szellőzőbe, melyben feltehetően Juli bújkál.

Tény, hogy több mint a semmi, és mint kedvcsináló, ellátja a szerepét, de nem lenne rossz újabb konkrétumokat hallani az új kalandokról. A The Assignment a Juli kalandjait feldolgozó DLC-pár első fele, a második fél, a The Consequence, valamint a Keepert középpontba állító The Keeper megjelenéséről még semmi hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)