Hirdetés

The Evil Within - nagyon hosszú lesz a kampány

|

Ha egy éjszaka alatt szeretnétek lezavarni Shinji Mikami új játékát, az bizonyára nem fog sikerülni.

Hirdetés

Októberben a horrorrajongók változatos módokon okozhatnak maguknak szívrohamot, ugyanis az Alien Isolation megjelenése után egy héttel jön Shinji Mikami lényegesen keményebb horrorjátéka, a The Evil Within.

A gamescom alatt bejelentették, hogy három DLC-t is kap, amit a Season Pass megvásárlásával kedvezményesen tölthetünk majd le. Lehet, hogy korai még ezen gondolkodni, főleg mivel mint az a Bethesda európai PR menedzsere, Alistair Hatch egy tweetjéből kiderült, a kampányt játékstílustól és nehézségi szinttől függően 15-20 óra lesz végigjátszani. Azt is vegyétek figyelembe, hogy ez a hivatalos állítás, és többször előfordult már, hogy a játékosok rácáfoltak a fejlesztők által mondottakra. Meglátjuk.

A The Evil Within október 17-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)