Hirdetés

The Evil Within - készül a folytatás?

|

Könnyen lehet, hogy egy álláshirdetés leplezte le a The Evil Within titokban készülgető folytatását. Persze ez csak hétvégi pletyka egyelőre, igyekszünk nem túlgondolni.

Hirdetés

Habár a Resident Evil 7 már nem a sorozatot kitaláló Shinji Mikami vezetésével készült, a mester természetesen nem tette le a lantot és 2014-ben meg is jelent a The Evil Within, ami letagadhatatlanul viselte a dizájner kézjegyeit. A játék meglehetősen jól sikerült, most pedig véletlenül kiderült, hogy már készül is a folytatás.

A NeoGAF fórumára kikerült egy japán álláshirdetés, amelyben a Psycho Break 2-höz keresnek főállású fordítókat és tesztelőket. Ugye a Psycho Break nem más, mint a The Evil Within japán címe (ugyanúgy, ahogy a Resident Evilnek is Biohazard a neve japánban), szóval a hirdetés egyértelműen azt jelenti, hogy a játék folytatása már igen előrehaladott állapotban van.

A hirdetés a játékról nem árul el gyakorlatilag semmilyen részletet (ez persze nem nagy meglepetés) viszont reménykedjünk benne, hogy az idei E3-on már megnézhetjük mozgás közben is.

Ti mit gondoltok, jó lenne egy The Evil Within 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)